Succes met je boek! CARBO, Maarten tips en trucs van een boekenfluisteraar

Over schrijven bestaan al uitstekende gidsen. Dit boek gaat dan ook niet in de eerste plaats over het schrijven zelf maar vooral over wat er gebeurt voor, tijdens en na het eigenlijke schrijfproces. Hoe bereid je je voor? Hoe maak je van een leuk idee een goed concept? Hoe krijg je een uitgeverij zover om jouw boek te publiceren? Wat is het geheim van een goede titel? Van een sterke flaptekst? Hoe ga je ommet kritiek, met afwijzing, met onderhandelingen? Hoe bereik je je lezers?

Verkocht
4 van 5
Waardering Slecht Matig Wel ok Goed Zeer goed
Recensies (1)
" Zelfs voor de meer ervaren amateur schrijver is "Succes met je boek!" een aanrader. Carbo schrijft in niet mis te verstane zinnen, geeft nuttige en vooral praktische adviezen. Hij schrijft alsof hij tegenover je zit en je in een persoonlijk gesprek met hem bent verwikkeld. "Succes met je boek!" is een aanrader voor iedereen die schrijft. "
Door: Eus Wijnhoven Meer recensies
Schrijf zelf een recensie > en maak elke maand kans op een mooie prijs!
 
Helaas, er zijn geen exemplaren beschikbaar op dit moment.
Schrijf zelf een recensie

Succes met je boek!

door:
Waardering Slecht Matig Wel ok Goed Zeer goed

Zelfs voor de meer ervaren amateur schrijver is "Succes met je boek!" een aanrader. Carbo schrijft in niet mis te verstane zinnen, geeft nuttige en vooral praktische adviezen. Hij schrijft alsof hij tegenover je zit en je in een persoonlijk gesprek met hem bent verwikkeld. "Succes met je boek!" is een aanrader voor iedereen die schrijft.