Freedom FRANZEN, Jonathan

The new novel from the author of universally acclaimed, THE CORRECTIONS. Patty and Walter Berglund were the perfect couple. She was an enviably wonderful mother; he was an env

Verkocht
0 van 5
Waardering Slecht Matig Wel ok Goed Zeer goed
Recensies (1)
" Jonathan Franzen`s Freedom is wellicht het enige boek van de afgelopen paar jaar dat ik zonder schaamte aan vrienden aan durf te raden. Franzen`s schrijfstijl is prachtig met een intelligente air, maar zonder daarbij het oog te verliezen voor wat hij vertellen wil. Daarnaast is hij persoonlijk, raak je snel betrokken bij de diverse hoofdpersonages en ben je ondanks de omvang van dit moderne meesterwerk er zo doorheen. Knap is ook hoe hij de dramatische gebeurtenissen weet te voorzien van de nodige humor en luchtigheid. Schijnbaar zonder moeite weet hij moderne ellende aan te stippen en van sommige van deze zaken de absurditeit te tonen. Zelfs na die vele honderden pagina`s blijven de karakters bij je, en wil je weten hoe het ze verder vergaat. "
Door: Waldie Hanser Meer recensies
Schrijf zelf een recensie > en maak elke maand kans op een mooie prijs!
 
Helaas, er zijn geen exemplaren beschikbaar op dit moment.
Schrijf zelf een recensie

Freedom

door:

Jonathan Franzen`s Freedom is wellicht het enige boek van de afgelopen paar jaar dat ik zonder schaamte aan vrienden aan durf te raden. Franzen`s schrijfstijl is prachtig met een intelligente air, maar zonder daarbij het oog te verliezen voor wat hij vertellen wil. Daarnaast is hij persoonlijk, raak je snel betrokken bij de diverse hoofdpersonages en ben je ondanks de omvang van dit moderne meesterwerk er zo doorheen. Knap is ook hoe hij de dramatische gebeurtenissen weet te voorzien van de nodige humor en luchtigheid. Schijnbaar zonder moeite weet hij moderne ellende aan te stippen en van sommige van deze zaken de absurditeit te tonen. Zelfs na die vele honderden pagina`s blijven de karakters bij je, en wil je weten hoe het ze verder vergaat.