Eten, drinken, slapen GIPHART, R. & BOER, J. & HERMAN, S.

De Librije in Zwolle en Oud Sluis in Sluis zijn volgens alle toonaangevende gidsen en critici de twee beste Nederlandse restaurants van dit decennium. Hier wordt gekookt in de Champions League van de Europese Gastronomie. Ronald Giphart draaide bij beide bedrijven enkele weken fulltime mee. Hij werd aan het werk gezet in de keuken, liep mee met het servies, ontmoette leveranciers, poleerde glazen, wreef bestek op en hielp de huishoudelijke dienst. Eten, drinken en slapen biedt een ongekende kijk in de fascinerende wereld van Jonnie Boer en Sergio Herman. Wat is de filosofie van deze chefs? Waar halen zij hun inspiratie vandaan? Hoe houden zij hun kwaliteit op wereldniveau? Hoe bereiken zij een staat van ‘kokende passie’? Hoe lukt het hen in een traditie te staan en tegelijkertijd te vernieuwen? Maar ook: hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wie zijn de mensen achter het succes? Wat eet de keukenbrigade het liefst zelf? Hoe gaan zij om met de druk? Waar zit de humor en waar de ernst? Hoe blijven Boer en Herman bevriend in een competitieve culinaire wereld, waar immer wordt gestreden om de eer, de sterren en de gunst van de gast? Jonnie en Sergio larderen de beantwoording van deze vragen met vele recepten van hun gerechten, variërend van hun klassiekers, ontbijtgerechten, tussendoortjes, snelvoer en de maaltijden die zij delen met hun brigade. Eten, drinken en slapen gaat over twee bijzondere vrienden, hun vakmanschap en de vreugden van het gehemelte.

Let op!Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
€ 21,50
0 van 5
Waardering Slecht Matig Wel ok Goed Zeer goed
Recensies Schrijf de eerste recensie.
Schrijf zelf een recensie > en maak elke maand kans op een mooie prijs!
 
Type Verkrijgbaar in Voorraad Prijs  
TweedehandsGoed Goed Antwerpen Wapper 1 € 21,50 Verlanglijst
Schrijf zelf een recensie Er zijn nog geen recensies bij dit boek.