Net niet verschenen boeken Gummbah

Naar schatting liggen er wereldwijd een miljoen net niet verschenen boeken opgeslagen, die uitsluitend bestaan in dummy-vorm. Gummbah is al jaren geïnteresseerd in deze weeskinderen van het boekenvak en geeft sinds 1985 lichtbeeldlezingen waarbij hij via klassiekers als Een lelijke homo heeft geen reet aan zijn kont, Op het kerkhof der waanzin waaien winden het hardst en Borduren met gebalde vuisten een indruk geeft van de vaak bizarre wereld van het onverschenen boek. Deze verzameling is een volstrekt willekeurige, maar ruime keuze uit fragmenten, passages en flapteksten, die beslist voor het nageslacht behouden moeten blijven

Verkocht
4 van 5
Waardering Slecht Matig Wel ok Goed Zeer goed
Recensies (2)
" Gezien bij de dwdd en de volgende dag gekocht! Wat een goed leuk appart boek! 1 om zeker in je kast te hebben en hem regelmatig er even tussenuit te halen om je gedachten de vrijeloop te laten gaan. "
Door: Rutger Meer recensies
Schrijf zelf een recensie > en maak elke maand kans op een mooie prijs!
 
Helaas, er zijn geen exemplaren beschikbaar op dit moment.
Schrijf zelf een recensie

Net niet verschenen boeken

door:
Waardering Slecht Matig Wel ok Goed Zeer goed

Gezien bij de dwdd en de volgende dag gekocht! Wat een goed leuk appart boek! 1 om zeker in je kast te hebben en hem regelmatig er even tussenuit te halen om je gedachten de vrijeloop te laten gaan.

Net niet verschenen boeken

door:
Waardering Slecht Matig Wel ok Goed Zeer goed

Natuurlijk is dit een absurd boek, geschreven, getekend en samengesteld door een absurdist. Ik moest er echt even voor gaan zitten om dit boek in alle stilte te kunnen bekijken en het te waarderen. Erg apart. Verhalen die een wending aannemen die je niet verwacht en je vervolgens - in verwarring - links laten liggen. Dit is absurdisme! Ik had zelf een boek vol met letters en misschien een paar tekeningen verwacht, maar het is een boek vol met foto's van net niet verschenen boeken, tekeningen en collages en 1/5 (gokje) aan tekst. Het is even wennen, maar uiteindelijk zeker de moeite waard!