Phantom Of The Opera, The LEROUX, GASTON

Features the theatrical spectacle of the Paris Opera House at the turn of the century, and shows how love transformed into murderous obsession.

Verkocht
0 van 5
Waardering Slecht Matig Wel ok Goed Zeer goed
Recensies (1)
" Misschien wel het beste boek ooit! Zelf heb ik het in Londen gekocht en sindsdien keer op keer gelezen. Een boek waar je wordt meegevoerd naar de fantastische wereld van opera, liefde en mysteries aan het begin van de twintigste eeuw. Een groot gedeelte van het verhaal volg je Raoul, een onschuldige, rijke jongeman die verliefd is op Christine. Zij is een opkomende ster in de opera, maar hij kent haar nog van vroeger. Zij blijft hem maar aantrekken en wegsturen, tot hij ontdekt dat er nog een andere man in haar leven is. Leroux vertelt over de zangeres en haar leermeester Erik, die van haar houdt, maar haar steeds verder zijn wereld van mysteries en gevaar in trekt. Ondertussen jaagt hij de rest van de opera angst aan als 'the phantom of the opera.' Je wordt meegenomen in zijn wanhoop om haar van zich te laten houden. Het verhaal is in een heerlijk ironische stijl geschreven. Ik garandeer je gelach om de vastberaden managers, en uiteindelijk de tranen in je ogen als ook jij van Erik begint te houden en realiseert dat het alleen maar slecht kan aflopen. "
Door: Amanda Meer recensies
Schrijf zelf een recensie > en maak elke maand kans op een mooie prijs!
 
Helaas, er zijn geen exemplaren beschikbaar op dit moment.
Schrijf zelf een recensie

Phantom Of The Opera, The

door:

Misschien wel het beste boek ooit! Zelf heb ik het in Londen gekocht en sindsdien keer op keer gelezen. Een boek waar je wordt meegevoerd naar de fantastische wereld van opera, liefde en mysteries aan het begin van de twintigste eeuw. Een groot gedeelte van het verhaal volg je Raoul, een onschuldige, rijke jongeman die verliefd is op Christine. Zij is een opkomende ster in de opera, maar hij kent haar nog van vroeger. Zij blijft hem maar aantrekken en wegsturen, tot hij ontdekt dat er nog een andere man in haar leven is. Leroux vertelt over de zangeres en haar leermeester Erik, die van haar houdt, maar haar steeds verder zijn wereld van mysteries en gevaar in trekt. Ondertussen jaagt hij de rest van de opera angst aan als 'the phantom of the opera.' Je wordt meegenomen in zijn wanhoop om haar van zich te laten houden. Het verhaal is in een heerlijk ironische stijl geschreven. Ik garandeer je gelach om de vastberaden managers, en uiteindelijk de tranen in je ogen als ook jij van Erik begint te houden en realiseert dat het alleen maar slecht kan aflopen.