Man zonder hond NESSER, Hakan

Op de familie Hermansson lijkt niets aan te merken, totdat zoon Robert zich in een realitysoap op nationale televisie obsceen gedraagt en tijdens een verjaardagsfeest verdwijnt. Wanneer kort daarna ook kleinzoon Henrik niet te vinden is, is het drama compleet.
Aan inspecteur Gunnar Barbarotti de taak zich door langverborgen geheimen en familienijd heen te worstelen om uit te zoeken wat er precies gebeurd is.

Let op!Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
€ 9,50
4 van 5
Waardering Slecht Matig Wel ok Goed Zeer goed
Recensies (2)
" Na de serie over politieman Van Veeteren, overtreft Nesser zichzelf met de serie met als hoofdpersoon inspecteur Barbarossi. Het eerste deel in nu vertaald in het Nederlands en dat mag men weten. Deze serie boeken (vier stuks; nog drie te vertalen) steken met hoofs en schouders boven gewone 'crimi's ' uit, omdat de verhalen zich zo anders ontwikkelen. In alle gevallen is ongeveer de helft van het boek een zeer onderhoudend verhaal met een mystieke achtergrond. Dan blijkt het een geval voor 'de politie' te zijn. En dan ... "
Door: Gon Faber Meer recensies
Schrijf zelf een recensie > en maak elke maand kans op een mooie prijs!
 
Type Verkrijgbaar in Voorraad Prijs  
TweedehandsGoed Goed Aalst 1 € 9,50 Verlanglijst
Schrijf zelf een recensie

Man zonder hond

door:
Waardering Slecht Matig Wel ok Goed Zeer goed

Na de serie over politieman Van Veeteren, overtreft Nesser zichzelf met de serie met als hoofdpersoon inspecteur Barbarossi. Het eerste deel in nu vertaald in het Nederlands en dat mag men weten. Deze serie boeken (vier stuks; nog drie te vertalen) steken met hoofs en schouders boven gewone 'crimi's ' uit, omdat de verhalen zich zo anders ontwikkelen. In alle gevallen is ongeveer de helft van het boek een zeer onderhoudend verhaal met een mystieke achtergrond. Dan blijkt het een geval voor 'de politie' te zijn. En dan ...

Man zonder hond

door:
Waardering Slecht Matig Wel ok Goed Zeer goed

Ik ben een fan van Hakan Nesser. Het boek dat nu (pas) vertaald is in het Nederlands, werd door hem geschrteven in 2006 en ik las het toen meteen. Ook de volgende boeken met dezelfde hoofdpersoon zijn ijselijk goed geschreven en een vertaling meer dan waard.