Website-usability PUT, W. van der gebruikersvriendelijke websites in de praktijk

Design
Website Usability
Gebruikersvriendelijke websites zorgen voor tevreden bezoekersen tevreden bezoekers tellen dubbel. Ze doen meer in minder tijd, informeren zich beter, kopen meer, klagen minder en keren sneller terug. Moderne websites zijn vaak prachtig vormgegeven, maar stellen de gemiddelde internetgebruiker toch te vaak voor te veel problemen. Website-usability beschrijft hoe u de kwaliteit van websites sterk verhoogt met een gebruikersvriendelijk en toegankelijk ontwerp.
Elke website kan worden verbeterd met de vele honderden usability-adviezen in dit boek. De belangrijkste adviezen zijn samengevat in praktische checklists met usabilityrichtlijnen, waarmee u snel de grootste hindernissen voor gebruikers wegneemt. Heldere uitleg (waar nodig wetenschappelijk onderbouwd) en voorbeelden in kleur maken duidelijk wat u moet doen en wat u moet laten bij het ontwerpen van gebruikersvriendelijke websites.
Ward van der Put (1969) is zelfstandig consultant in elektronisch uitgeven en website-usability. Hij is auteur en co-auteur van meer dan dertig boeken over onder andere grafische vormgeving, webdesign en webdevelopment. In dit boek deelt hij veel van zijn praktijkervaring als usabilityadviseur van middelgrote en grote bedrijven en overheidsinstanties.

Verkocht
0 van 5
Waardering Slecht Matig Wel ok Goed Zeer goed
Recensies Schrijf de eerste recensie.
Schrijf zelf een recensie > en maak elke maand kans op een mooie prijs!
 
Helaas, er zijn geen exemplaren beschikbaar op dit moment.
Schrijf zelf een recensie Er zijn nog geen recensies bij dit boek.