Snoecks 2012 niet bekend

Snoecks biedt meer dan de beste en de coolste fotografie alleen. U verneemt er ook alles over de opmerkelijke architectuur van Shigeru Ban en de videokunst van Tony Oursler, leeft mee met de lancering van een Astra satelliet en de noeste arbeid van stoere krabbenvissers op de Beringzee. Snoecks toont de Verenigde Staten zoals u ze nooit eerder zag, met Mark Laita's portretten van aparte Amerikanen, Magnumfotograaf Alec Soth die de kleine kantjes van de States groots in beeld brengt en het verval van Detroit na het vertrek van de auto-industrie. En van de Belgische Magnum-fotograaf Carl De Keyzer geven we u in oktober al een voorsmaakje van zijn nieuwste internationale project, waarmee hij uitpakt in de zomer van 2012.

Verkocht
3 van 5
Waardering Slecht Matig Wel ok Goed Zeer goed
Recensies (1)
" Snoecks 2012 is natuurlijk prachtig voor de verzamelaar. Ieder jaar verschijnt een nieuwe uitvoering van dit Belgische fotografie walhalla. Voor iedere geïnteresseerde, al jaren kenner of er net ingerold, een zekere must-have. "
Door: marjolein Meer recensies
Schrijf zelf een recensie > en maak elke maand kans op een mooie prijs!
 
Helaas, er zijn geen exemplaren beschikbaar op dit moment.
Schrijf zelf een recensie

Snoecks 2012

door:

Snoecks 2012 is natuurlijk prachtig voor de verzamelaar. Ieder jaar verschijnt een nieuwe uitvoering van dit Belgische fotografie walhalla. Voor iedere geïnteresseerde, al jaren kenner of er net ingerold, een zekere must-have.