De regels voor het leven TEMPLAR, Richard

DE REGELS VOOR HET LEVEN
Een persoonlijke gedragscode voor een beter, gelukkiger en succesvol leven
Sommige mensen lijken gewoon beter in het leven te slagen dan anderen. Sommigen glijden moeiteloos door het leven en weten altijd wat ze moeten zeggen en doen, in iedere situatie. Iedereen is dol op deze mensen; het is aangenaam om met ze te werken en met ze samen te leven. Ze zijn gelukkig (voor het grootste gedeelte althans) en ze weten hoe ze tegenslagen moeten incasseren. Ze hebben voor iedereen tijd en lijken altijd de weten wat belangrijk is en wat niet.
Is er iets wat zij weten en wij niet? Is het iets wat we allemaal kunnen leren?
Het antwoord op deze vragen is: jazeker.
Zij zijn op de hoogte van de Regels voor het Leven.
De Regels voor het Leven vormen een leidraad waarmee je meer uit je leven kunt halen, waardoor je beter met hindernissen leert omgaan en waarvan je een gelukkiger, kalmer, tevredener mens wordt. Je zult de voordelen van deze Regels al snel inzien, en ook de mensen in je omgeving zullen ze opmerken.
Het is jouw leven. Hoe goed wil je het hebben?
Richard Templar heeft veel boeken over persoonlijke ontwikkeling op zijn naam staan, die telkens uitgroeiden tot internationale bestsellers. Hij had niet alleen een grote passie voor het schrijven, maar oefende ook verschillende beroepen uit: van croupier tot financieel manager en uitgever. Zijn rijke levenservaring, zijn niet-aflatende leergierigheid en zijn menselijkheid maken van dit boek een onschatbaar middel tot zelfontplooiing en een bijzondere vorm van wijsheid.

Vanaf € 10,50
0 van 5
Waardering Slecht Matig Wel ok Goed Zeer goed
Recensies Schrijf de eerste recensie.
Schrijf zelf een recensie > en maak elke maand kans op een mooie prijs!
 
Type Verkrijgbaar in Voorraad Prijs  
TweedehandsGoed Goed Brugge 2 € 10,50 Verlanglijst
TweedehandsGoed Goed Leuven 1 € 10,50 Verlanglijst
TweedehandsGoed Goed Mechelen 1 € 10,50 Verlanglijst
Schrijf zelf een recensie Er zijn nog geen recensies bij dit boek.